Shrnutí roku 2022 na portále Investice v aukci

Miriam Vojtová
Přečteno 324x

Co přinesl rok 2022 na trhu investičních pozemků a jak se s tím popasoval náš investiční portál? Jen čtěte v našem speciálním novoročním článku. Portál Investice v aukci funguje od června roku 2020 a můžeme odvážně říct, že nás sice potkal úspěšný rok, ale ještě větší boom čekáme v tom roce následujícím. Staňte se součástí naší investiční komunity a přihlaste se k odběru novinek z portálu do vašich emailových schránek.

Zásobujeme vás zajímavými nabídkami pozemků

V roce 2022 jsme pro vás zorganizovali přes 200 online aukcí investičních pozemků po celé České republice. Zároveň jsme posunuli čas začátku a konce aukcí, abychom vyšli vstříc pracovní době našich uživatelů.

Návštěvníci narůstají a zůstávají rádi

Za rok 2022 navštívilo náš portál přes 44 tisíc návštěvníků. Oslovujeme lidi, jak v placených inzercích, tak v přímé komunikaci se zájemci o pozemky. Přes sociální sítě jsme tento rok oslovili na 1,2 milionů lidí, za což může náš skvělý social tým – Petra a Tereza. Už nás sledujete na Facebooku? Nenechte si ujít zajímavé příspěvky a tipy na investiční články! Náš Facebook profil.

Měsíčně posíláme zajímavé newslettery na 10 tisíc emailů

Velmi oblíbeným kanálem naší komunikace s uživateli jsou newslettery, které pro nás připravuje naše šikovná specialistka Natálie. Otevíranost těchto emailů stabilně převyšuje 20 % a my moc děkujeme za tuto věrnou podporu. Neodebíráte naše novinky do emailu? Stačí se k nim přihlásit na Úvodní stránce našeho portálu, nebo se přímo zaregistrovat a získat tím i další z výhod našeho portálu (možnost příhozu do aukcí nebo tzv. sledování inzerátu).

Rozšiřujeme nás expertní tým a inovujeme portál

Jsme velmi rádi, že v roce 2022 se k nám připojila nová makléřka Ivana a makléř Michal. Navíc jsme na našem portále aktualizovali stránku „O nás„, kde si můžete přečíst něco víc o myšlence projektu Investice v aukci a jeho týmu.

Za velký úspěch považujeme založení již oblíbeného blogu o investicích do půdy. Od jeho založení zde přistálo na 20 článků s různými tématy: územní plán, investiční slovníček, pozemky na TINY houses, rozhovor se zkušeným investorem a další.

Za další inovativní krok považujeme přidání možnosti „vložit si pozemek do aukce sám“. Náš tým nabízí uživatelům zdarma odhad ceny zemědělského pozemku s tím, že si ho můžou případně bezplatně vložit do aukce. Za rok 2022 tuto možnost „odhadu ceny pozemku“ využilo stovky zájemců. Děkujeme.

Děkujeme za vaši přízeň a těšíme se, co nás společně potká v roce 2023. Přejeme vám úspěšný rok!

Marketingový tým portálu Investice v aukci

Poslat dotaz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


„Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a inovační propojení aukčního prodeje s online prostředím.“Naše aukce