ROZHOVOR: POD POKLIČKOU PORTÁLU S JEHO PROJEKŤAČKOU MIRIAM

Daniela Aghová
Přečteno 967x

Nahlédněte do základu týmu portálu Investice v aukci. V rozhovoru s projektovou manažerkou Miriam se třeba dozvíte, jak se portál od svého začátku vyvinul, nebo také jak zvládá svou práci na mateřské. Miriam vám v rozhovoru prozradí, jaké změny v tomto roce chystáme.

1. Přibliž nám, jaká je tvá pozice v týmu

Mám na starosti veškerou technickou správu portálu, starám se o případné problémy týkající se technologií, zároveň zařizuji interní porady, školení, zápisy, nebo také například pohovory nových uchazečů do našeho týmu. Je to taková všehochuť. 🙂 Také mám na starosti nové produkty na portále Investice v aukci.

2. Jak bys popsala činnosti, které děláš na denní bázi?

Typický den projektového manažera se skládá z hodně mailů a telefonátů. Mými nejpoužívanějšími nástroji jsou tedy e-mail a tabulky. Velkou část dne strávím komunikací s mým týmem. Mou hlavní činností je tedy komunikace a zadávání úkolů.

3. O portál se staráš v podstatě od začátku, můžeš nám přiblížit, co se od začátku změnilo?

O portál se starám od jeho druhého roku, Cílem majitelů bylo portál posunout, začít s marketingovými aktivitami a nabízet více aukcí. Díky tomu se zvýšily registrace, sledování a účast zákazníků v aukcích. Řekla bych tedy, že se Investice v aukci od mého nástupu posunula co se týče aktivity jak uživatelů, tak našich makléřů.

4. Který úspěch portálu ti udělal v loňském roce největší radost?

Jsem pyšná na to, jak se portál posouvá ve tvoření komunity, což je základní předpoklad pro správné fungování portálu. To, že vzniká poměrně široká komunita lidí kolem portálu – odběratelé newsletterů, lidé, kteří čtou náš blog, spousta členů v naší facebookové skupině – společně tvoří solidní počet fanoušků našeho portálu, a za to jsem vděčná.

5. Máš s portálem nějaké cíle, kterých chceš letos dosáhnout?

Tento rok bych byla ráda, kdybychom mohli zákazníkům nabídnout další služby, které jim ulehčí pořizování pozemku, aby neměli pocit, že jsou v tom sami. Mám na mysli například financování, péči o pozemky a také právní poradenství ohledně pachtů. Letos proběhne razantní změna designu webu, na to se moc těším. Také máme v plánu nasadit inzertní bannery od našich partnerů.

6. Jak se změnila tvá práce od doby co jsi na mateřské?

Na tyhle věci ráda odpovídám, protože ráda inspiruji mladé ženy, aby pracovaly při mateřské, protože to je dobré jak pro ně, tak pro jejich miminko. Přestože se mi snížil úvazek, tak bych řekla, že jsem produktivnější. Úkoly které mám stihnu za kratší čas, než když jsem pracovala na plný úvazek. Zlepšila  se má prioritizace, tudíž i efektivita.

Děkujeme Miriam za rozhovor. 🙂

Do komentářů nám můžete napsat, na kterou z chystaných novinek se nejvíce těšíte. 🙂

Máte na autorku článku nějaké otázky? Zanechte komentář, nebo napište na uvedený e-mail.

Poslat dotaz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


„Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a inovační propojení aukčního prodeje s online prostředím.“Naše aukce