Co Investici v aukci přinesl rok 2023?

Miriam Vojtová
Přečteno 1038x

Od roku 2020 se snažíme přinášet nové investiční příležitosti do online aukce a jsme rádi, že jste u toho i vy – naši čtenáři, odběratelé a návštěvníci našeho portálu. Velké díky vám. Rok 2023 přinesl spousty nových témat, možností a hlavně investic. Přidejte se do naší investiční komunity a budete dostávat aktuální novinky přímo do emailu. Možnost odběru novinek najdete na úvodní stránce našeho portálu.

1. Bedlivě sledujete náš web, děkujeme!

V loňském roce jsme díky sdílením našich aukcí po českém internetu oslovili desetitisíce z vás. Náš tým makléřů přinášel neustále nové a nové inzeráty. Letos jich bylo téměř 200 z celé České republiky.

2. Investiční články jsou hitem internetu

Neskutečný zájem v roce 2023 vzrostl o náš investiční blog, který pro vás marketing tým spolu s odborníky na dané téma, každý měsíc obohacuje o nový článek. Dosah a projevená podpora nás velmi těší a jsme rádi, že nám stále rostou nejen čtenáři, ale také odběratelé našich portálových novinek.

3. Měsíčně od nás odešleme přes 15 tisíc emailů

Naše newslettery s velkým zájmem odebírá ke 4 tisícům uživatelů s různými investičními plány (od limitu 500 tisíc korun na investici až po velké hráče s desítkami milionů). Co v našich informativních e-mailech dostanete? Nejen upozornění na zajímavé investiční příležitosti na našem portále, ale také tipy jak na investování do pozemků, odkazy na naše články a rozhovory se zajímavými lidmi.

4. Jako každý rok očekáváme velké věci!

V týmu obměňujeme marketing strukturu portálu a přidáváme i obchodního zástupce do týmu. Očekáváme v příštích měsících nasazení nových produktů a spoluprací s velkými hráči. Nebojte se, v pravý čas se vše dozvíte. Sledujte naše sociální sítě, odebírejte naše newslettery – tento rok bude stát za to!

Vážíme si vaší věrnosti a podpory tohoto projektu a přejeme vám do toho nového roku jen ty dobré investiční rozhodnutí.

Marketingový tým portálu Investice v aukci

V případě dotazů kontaktujte autorku článku nebo zanechte komentář pod příspěvkem.

Poslat dotaz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


„Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a inovační propojení aukčního prodeje s online prostředím.“Naše aukce